måndag 24 mars 2008

Lekmöte nr 2

I helgen anordnade jag Improgruppens lekmöte numero 2.

Jag samlade ihop ett gäng mysigt folk i en lägenhet jag nu har tillgång till framöver. Vi lekte hela kvällen. Grabbarna är riktigt roliga. Klicka på bilderna för att se dem större!




Ja, vi var givetvis på gothcon också, i lördags. Trevligt folk, massor med spel, och snygga dräkter. Grabbarna satt och höll mig sällskap på en auktion, där jag ropade in billigt material som går att använda till mitt äventyrsspel. Vi minglade omkring med rollspels- och lajvfolk, de är alltid lika trevliga. Sen spelade vi ett av mina favoritspel- Talisman. Jag stack sen vidare till Pamela och förfestade. Jens följde med, och vi dansade salsa i vardagsrummet. Mycket trevligt. Kvällen avslutades på gretas, vi dansade hela natten, varvat med intressanta diskussioner om viktiga ämnen. Trevligt sällskap hela kvällen!

By the way- jag har skaffat Alien! Curion heter hanhon, står det på paketet. Förresten kanske det varken är en han eller en hon. Det finns säkert fler livsformer i universum, än människan. Då borde det även finnas fler kön än de två vi vet. Och kanske finns det planeter där könstillhörighet inte alls existerar. Nåväl. Iallafall så står den lilla figuren nu i mitt fönster, och lyser från insidan av frontalloben. Rött eller grönt lyser det, om det inte börjar blinka.



Livet är en process som tydligen börjar med lite vätska, och lite ljud. Och som sen fortsätter med förändring av materia. Min alien är nu 4 gånger så stor som den en gång var. Gosh, vad de gör underliga leksaker i thailand!

Ska avsluta med en liten rolig anekdot från i somras. Var på visit i Vimmerby , och såg en skylt hänga i ett fönster till någon slags pryl-butik. "Stängt på grund av anledning" stod det. De har humor därnere, ja säger då det.

/Struttu